Pre nešto manje od 10 godina u svetu lepote se pojavio tretman pod imenom PhiBrows. Ime tretmana sastavljeno je od dve reči: grčkog slova “Phi” koje označava savršenu proporciju dizajna i reči “brows”. Ako bismo baš želeli da uprostimo, ovaj tretman bi se mogao definisati kao iscrtavanje obrva prema zlatnom preseku odnosno prema superiornom broju univerzuma Phi (1,618).

 

Ali PhiBrows je kompleksniji od toga. Osim poznavanja savršene proporcije, ovaj tretman uključuje:

 

  • Savršeno pozicioniranje prema morfologiji lica
  • Digitalno izračunavanje simetrije
  • Hiperrealistično iscrtavanje dlačica Microblading metodom

Estetsko savršenstvo koje štedi vreme

Svakodnevno iscrtavanje ovakvih obrva bi podrazumevao prilično dug i praktično neizvodljiv proces. Osim dizajniranja  i pozicioniranja, PhiBrows tretman podrazumeva i trajno iscrtavanje dlačica Microblading metodom, zahvaljući kojoj ove savršeno dizajnirane obrve krase lica klijenata u proseku oko godinu dana.

 

Milioni žena u svetu koje su korisnice ovog tretmana svakoga dana sačuvaju najdragoceniji  životni resurs a to je vreme koje bi potrošile na crtanje obrva jer se bude sa potpuno realno iscrtanim i savršeno dizajniranim obrvama. Osim što dobijaju na vremenu, žene koje se odluče na PhiBrows tretman dobijaju i na samopouzdanju u teretani, bazenu, moru jer ne brinu da će voda ili znoj skinuti šminku sa njihovih obrva.

 

Tvorac tretmana je Branko Babić a ujedno i osnivač Phi Akademije, renomirane institucije koja godišnje obučava preko 20 hiljada mladih ljudi među kojima je najveći broj žena. “Proces učenja i savladavanja ove tehnike je veoma težak a ocenjivanje i polaganje zadataka veoma rigorozno tako da na kraju nešto više od 60% studenata zaista završi uspešno kurs i dobije PhiBrows sertifikat”, objasnio je Branko.

 

Ključne riječi: