Hello there!

I'm Gosha

Ja sam Gorana, dolazim iz Bosne i Hercegovine i ovim poslom se bavim više od deset godina. Moji prvi tretmani bili su vezani za profesionalno šminkanje i nadogradnju trepavica, a onda sam edukacije usmjerila ka obrvama.

KAKO SAM POČELA?

Nakon što sam donijela odluku da su obrve ono što želim da usavršavam, napustila sam svoj stalni posao i posvetila se edukaciji. Unutar akademije, uspješno sam završila nekoliko obuka:

Phi Brows
PhiLings
Bold Brows
Powder Brows

PHI BROWS

Prije nešto manje od 10 godina u svijetu ljepote se pojavio tretman pod imenom PhiBrows. Ime tretmana sastavljeno je od dvije riječi: grčkog slova “Phi” koje označava savršenu proporciju dizajna i riječi “brows”.

PhiBrows tretman uključuje:

● Savršeno pozicioniranje prema morfologiji lica
● Digitalno izračunavanje simetrije
● Hiperrealistično iscrtavanje dlačica Microblading metodom

PhiBrows tretman podrazumjeva i trajno iscrtavanje dlačica Microblading metodom, zahvaljući kojoj ove savršeno dizajnirane obrve krase lica klijenata u prosjeku oko godinu dana.

Tvorac tretmana je Branko Babić a
ujedno i osnivač Phi Akademije,

renomirane institucije koja godišnje

obučava preko 20 hiljada mladih ljudi

među kojima je najveći broj žena.

I ja sam jedna od njih, te sam postala

master za Bosnu i Hercegovinu za

tehniku PhiBrows.

Phibrows

PhiBrows je jedan od najtraženijih beauty tretmana današnjice zbog niza benefita koji ostvaruje klijentima. Osim što svakodnevno štedi vrijeme za šminkanje obrva, PhiBrows Microblading tretman snažno utiče na samopouzdanje u različitim situacijama kada šminka moze da se obriše ili pokvari.

Na kiši, na moru, tokom treninga, klijenti PhiBrows tehnike nemaju strah da će se njihove obrve obrisati ili razliti. Samo jednim tretmanom dobijate obrve koje će trajati između godinu dana ili dvije godine.

Phibrows

Suština PhiBrows Microblading tretmana je što se dizajn u ovoj
proceduri dobija upotrebom zlatnog presjeka.
Zlatni presjek predstavlja proporciju koja već postoji u
dizajnu svih živih formi na planeti.
Proporcija je odnos dvije veličine ili dužine, a u ovom slučaju to je
1:1,618.

TRAJNOST I NJEGA

Prvih 5-7 dana boja je izuzetno tamna. 7 dana kasnije ona gubi 40-50% svog intenziteta. Koliko će se dugo boja zadržati najviše ovisi o tome koliko je koža masna. Što je koža masnija, boja kraće traje.

Znojenje i izloženost suncu također utječu na trajanje boje. Bitno je da nikad ne pokušavate sami posvijetli svoje obrve, nego da pričekate da one prirodno posvijetle. Očekivano vrijeme do novog osvježavanja boje je u prosjeku između 10 i 12 meseci. Kod masne kože, ovajperiod iznosi do 6 mjeseci.

IMG_3267s (1)
IMG_3255
IMG_3218